Fri frakt vid köp över 799kr Handla nu!
Leverans 4-7 arbetsdagar
Trendyway.seTrendyway.seTrendyway.se
0
00 kr

Returpolicy

Vårt yttersta mål är att göra alla våra kunder nöjda. Vi står bakom våra varor, tjänster och partner och vi vill att kunderna ska vara nöjda med dem. Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att ta hand om våra kunder – vår kund filosofi är att hantera dem rättvist och rimligt. Vi har länge trott att när vi behandlar våra kunder rättvist är de i sin tur rättvisa mot oss. Vi tillämpar återbetalning på det anbud som returnerade artiklar köptes med, dock förekommer en returavgift på 59kr. Om vi väljer att tillhandahålla en återbetalning och ingen försäljningsprotokoll finns tillgänglig, ber vi om personlig identifiering och återbetalning kommer att ges till det aktuella priset på ett TrendyWay presentkort.

Hur returnerar jag en vara?

Trendyway.se erbjuder 14 dagars retur från den dag du har mottagit din order.

En returavgift på 59 kr dras från totalsumman. Produkten ska vara i ursprungligt skick och får inte vara använd. Alla etiketter måste vara kvar på varan. Alla produkter ska returneras i den ursprungliga kartongen.

Om du vill returnera en vara följer du anvisningarna på returformuläret som medföljer i paketet. Du kan också följa stegen i våra försäljnings- och leveransvillkor.
Det kan ta upp till 12 arbetsdagar för ditt paket att anlända och behandlas på vårt lager. När vi har packat upp ditt returpaket på lagret mejlar vi dig ett returkvitto, samtidigt genomförs återbetalningen till samma konto som användes vid köpet.

Återbetalningen tar mellan 2-10 bankdagar, beroende på vald betalningsmetod. Om du returnerar en vara är det viktigt att du sparar ditt kvitto på inlämningen. Observera att om du inte använder den medföljande retursedeln är du ansvarig för varorna tills de når vårt lager. Saknar du en retursedel kan du alltid få en ny skickad till din e-post genom att kontakta vår kundservice.

Vi finns även här för att hjälpa dig! Du är välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig snarast!

Maila oss!

Vi svarar på ditt mejl från måndag till fredag.
Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,Februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop

Lägg till ordernot Redigera ordernot
Uppskatta frakt
Lägg till en kupong

Uppskatta frakt

Lägg till en kupong

Kupongkoden fungerar på kassasidan