Fri frakt vid köp över 799kr Handla nu!
Leverans 4-7 arbetsdagar
Trendyway.seTrendyway.seTrendyway.se
0
00 kr

Om oss

Visionen för Trendyway

Kreativitet och passion gör Trendyway möjligt. Vi på Trendyway tror på affärsdrivna kreatörer som är passionerade över att förverkliga sina drömmar. Trendyway erbjuder en plattform för nischade butiker att visa upp sina varumärken och designer, det är en plattform för säljare att exponera sina kreativa produkter till människor som verkligen uppskattar de. Vi gör det möjligt för köpare att upptäcka unika artiklar gjorda med omsorg. Vi på Trendyway är här för att ta dig till en värld med mer av det speciella, var beredd för att se saker du inte sätt tidigare.

Hängivenhet för vårt uppdrag är kärnan i vår identitet. Det styr våra dagliga beslut samtidigt som det inspirerar oss att tänka stort på lång sikt. Det återspeglar vad som gör vår marknadsplats så speciell och vårt åtagande att ha en positiv social, ekonomisk och miljömässig påverkan.

Alltid den senaste trenden

Trendyway.se är en webshop med säte i Stockholm som förser kunderna med de senaste trenderna inom skönhet & mode. Ambitionen är att ge våra kunder, säljare och leverantörer en felfri & trygg upplevelse av e-handeln.

Handla för rimliga priser från ett svenskt företag

TrendyWay.se är ett registrerat aktiebolag i Sverige vilket betyder att du som kund alltid har garantier och återköpsrätt enligt svenska konsumentköplagen hos oss. För mer info se våra köpvillkor här.

Snabba och säkra leveranser

Vi är måna om våra kunder och kvalité. Därför har vi valt att samarbeta med noggrant utvalda leverantörer som klarar våra krav på hållbarhet och kvalitet.

“Trendyway Community”

Hos “Trendyway” kan kreativa e-handelsbutiker hitta en meningsfull plattform med att sälja sina varor på lokala marknader, där tankeväckande konsumenter kan upptäcka dessa varor och bygga relationer med varumärken som tillverkar och säljer dem.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,Februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop

Lägg till ordernot Redigera ordernot
Uppskatta frakt
Lägg till en kupong

Uppskatta frakt

Lägg till en kupong

Kupongkoden fungerar på kassasidan